skip to Main Content

Diavertoningen voor iedereen die in Rotterdam geïnteresseerd is!

In de wintermaanden geeft Stichting Ons Rotterdam dia-voorstellingen in ons onderkomen aan de Kerkwervesingel 53 te Rotterdam-Pendrecht (bereikbaar met buslijn 67). Aanvang is om 14.00 uur en de zaal is open om 13.30 uur. Toegang is gratis.

Overzicht 2019

Zondag 20 oktober a.s. – Wandeling langs de Rotterdamse Haven (deel 4)

Dhr Chris Vennix neemt u opnieuw aan de hand van een diapresentatie mee tijdens ‘een wandeling langs de Rotterdamse Haven’. Dhr Vennix heeft talloze dia’s van de havens van Rotterdam gemaakt en kan veel over de havens vertellen. Ook deze keer zal hij gebruik maken van originele kleurendia’s.

Zondag 17 november a.s.De havensleepvaart Sleepvaart in Rotterdam

Het Sleepvaartmuseum uit Maasluis geeft een presentatie over de Havensleepvaart van Rotterdam.

Zondag 15 december a.s.Nog onbekend

Mocht u zo’n interessante presentatie bij willen wonen, dan van te voren aanmelden. (Aanmelden verplicht i.v.m. beperkte ruimte).

Dit kan bij voorkeur via email: diawerkgroep@onsrotterdam.nl of telefonisch via 010-480.45.13 (maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur).

Mogelijkheid voor locaties

Dia-lezingen worden op verzoek ook gegeven op locatie, onder andere bij zorginstellingen en wijkaccomodaties.

Het is ook mogelijk de stichting in te schakelen voor het organiseren van een diavoorstelling of fotoexpositie voor een groep of op een andere locatie. Voor nadere informatie kunt u een e-mail naar  info@onsrotterdam.nl sturen. Of schrijven naar:

Stichting Ons Rotterdam
Werkgroep Diavoorstellingen
Postbus 53281
3008 HG ROTTERDAM

Back To Top